Sunday, 18 December 2016

I'M BACK


Hi.

Rasa baru kejap tak update blog ni, tup tup tengok dah 4 bulan rupanya tak update entry baru :'(

Moga-moga seketul nina ni semakin rajin lah nak update blog selalu hiks.


Alhamdulillah, sem. 5. final exam dan yang paling penting final year dah habis yayy (padahal cerita dah basi hewhew).
Doakan nina tau, semoga dipermudahkan dan berjalan lancar semua. Sikit je lagi nak settle; in shaa Allah lepas tu dah boleh convo.


Sumpah 3 tahun buat diploma rasa kejap sangat-sangat.
Untuk yang baru nak sambung belajar, tak kira la umur korang berapa pun, sambung je belajar walaupun rasa dah lewat sangat pun. Serious, dalam belajar ni tak pernah ada istilah terlambat ke apa. Tiga tahun kejap je okay.


Yang mana cakap 'diploma je pun' memang betul-betul mintak penampor hahaha. Diploma ni la yang banyak ajar kami semua, buat kami semua stress, buat assignment sambil menangis hahahaha, down sampai rasa nak give up, jumpa macam-macam jenis manusia hiks.


Banyak sebenarnya nak share, tapi next entry la. Kang muntah pulak baca panjang-panjang hehe.


:)

3 comments :

  1. ai tunggu next entry hang ninanggggggg.
    Semoga dipermudahkan urusan nanti ;D
    xoxo

    ReplyDelete
  2. Diploma ni lah yg buat hg kenal Dr Awsome ai. huahuahua XD

    ReplyDelete
  3. Cepat2 update cerita baru, teruja nak baca!

    ReplyDelete