Saturday, 18 June 2016

Entri 2016


Hi.

Tahun 2016 ni tahun dimana usia aku mencecah 20 tahun,

Tahun 2016 jugak merupakan tahun terakhir aku di kolej,


Seiring dengan faktor kesibukan menjalani kehidupan di dunia dan pertambahan usia ini (ayat haruslah meletop kebabom! hewhew), jadi sekarang barulah sempat nak update blog seketul ni. Huwaaa dah masuk 18 June kot, baru nak post entry pertama 2016.



Agak-agak dah terlambat sangat ke nak ucap tahun baru ni ? luls nina ni memang gini. Maaflah bila asyik dok hadap kelas, assignments memanjang, nak layan emosi perempuan yang kejap bahagia, pastu kejap asyik nak nangis je bila masa tahh nak update blog ni.



Sekarang tengah cuti wiwiwi so, bolehlah nak update selalu. Takdak la selalu sangat pun i pun ada life hokayyy; dok buat perangai melampau kalau 24 jam asyik hadap blog je haha.
In shaa Allah paling-paling sikit pun dua kali seminggu, okay ? #sayacuba



Thank you for reading everyone & selamat berpuasa.


5 comments :

  1. lambat sgt nina hg punya new year hahahaha
    wish you all the best. jgn hiatus dah =D

    ReplyDelete
  2. nak wish new year? sokay ninanggg, dah rasa macam new tears. sedihhhnya entri first 2016 HAHAHAH ninanggg, ai support u! #sissupport!

    ReplyDelete
  3. ni dah lambat sangat ni kak nina hahahahaha! takpe, asalkan masih 'hidup' lagi kat blog ni ye dok :p and wuu.. dah 20 dah. tahun depan saya pulak T^T

    ReplyDelete
  4. Hari ni dah masuk minggu kedua. keh keh. Sama la nina. Tunggu cuti la baru dapat update. Salam Ramadhan kareem. sayang

    ReplyDelete
  5. Saya pun dah jarang sangat update blog. Mungkin jugak sebab nak exam dah ni. Tapi studynya idok le hard sangat. Ekeke.. Anyway, semoga Allah mempermudahkan segala yang kak nina akan lakukan pada masa akan datang dan untuk kita semua juga.. :D

    ReplyDelete