Sunday, 15 November 2015

HITAM PUTIH


Assalamualaikum :)


Hai gais. Mohon jangan buat muka pelik sebab tak kenal ni blog yang mana satu luls. Dulu applemasin30.blogspot.com sekarang dah tukar jadi blackwhitewonderland.my. Kekonon nak konsep baru pastu acah acah omputih sikit. No more applemasin okay sekarang dah jadi WONDERLAND giteww dengan harapan semua yang singgah sini happy selalu.




Sebab tukar nama blog ? hmm banyak jugak tapi antara nya ialah sebab ramai sangat yang guna apple sebagai symbol blog memasing. Mulai hari ni dah tak nak jadi cik apple, jadi cik wonderland lah pulak hahaha *apa kau merepek ni Nina?? luls.




Dua ketul makluk penjaga wonderland :p



Konsep kali ni hitam putih sebab aku ni memang takleh lari dari dua warna ni. Kalau tak hitam, putih; tak putih hitam.
Header pulak aku pilih warna hitam. Dah lama nak buat header macam ni tapi tak pernah terbuat finally sekarang dah ada header style macam ni. Yeayyy. Anak ayam melompat sesat tu tak ada melambangkan apa maksud pun. Sebab aku rasa dia comellllllll hekhek.




Sekarang tengah mereput dok rumah sebab cuti sem pastu tak tau nak buat apa. So, mereput je la jawabnya nya T________T. Alhamdulillah final hari tu dapat jawab; harap harap result pun okay jugak.
Ingat nak buat review buku ke novel ke yelah dari dok buang masa je kan. hmm agak agak ada yang nak baca tak review aku yang merepek lebih tu ? hahaha.

Byeeeee :)

16 comments :

  1. lawa wajah baru ni. simple dan kemas

    ReplyDelete
  2. Phiiwitttt.. Hikhik Dah tukar ye...
    Btw, blog menten kiut.. ^^
    Buat jer review... Banyak orang suka baca review kan.
    Psssttt novel seram please :P

    ReplyDelete
  3. salam kenal sis... cantik konsep hitam putih ni, akak pun suka.... jom join bloglist akak http://www.sheilainspire.com/2015/11/segmen-bloglist-meletop-sheila-inspire.html

    ReplyDelete
  4. comel la panda tepi tu. kat header pun comel ada anak ayam. simple n cantik layout blog baru. hehehe :D

    ReplyDelete
  5. kak sally pun dok pikir jugak sape yang haii nieh...nasib bagitau! Hi Nina!

    ReplyDelete
  6. hai hai haiii. hihi same la kite mereput. patut laa duk cari jugakk mane pergi blog nina haha. btw lawaaaaaa :D

    ReplyDelete
  7. at first nampak nama nina kat cbox then bukak aik bukan nina yang dulu ke . sebab dulu link lain padahal org yg sama je hahaha

    ReplyDelete
  8. sama lah tengah cuti sem tak buat apa~~

    buatlah review buku haha

    ReplyDelete
  9. hitam putih kelabu pink biru semua lawa :P

    ReplyDelete
  10. simple and comel penjaga blog ni :P

    ReplyDelete
  11. blog nina kemas dan simple . akak suka blog mcm ni :) senang nak load :)

    ReplyDelete