Wednesday, 28 October 2015

Wassup ?



Assalamualaikum and hai ppl :)


Tadi gatal tangan bukak blog sendiri padahal dah berbulan tak bukak ; pastu tengok tahun ni 3 kali baru update blog. hekhek dasar pemalas betul. So, dari dok sesaja buang masa update la kejap padahal tak tau nak cerita apa pun.




Hari tu  laptop rosak nak blogging apa pun tak dapat. Masa tu rasa menyesal sebab tak pernah nak hargai laptop tu selama ni. Baru sedar betapa pentingnya walaupun benda tu simple je. Sekarang dah beli laptop baru yeayyy dah senang nak buat keje. Pesanan untuk diri sendiri , tolong la hargai barang pastu jaga leklok :)




Pagi Jumaat ni final first paper hewhew. Tak nak mintak lebih tolong doa biar nina senang jawab pun dah cukup. Kejap je masa gerak tup tup dah nak masuk sem 4, pastu sem 5, pastu konvo. Erkk terus rasa nak pitam asal cepat sangat ni T_____T.




Tetiba tadi rasa bosan tengok header lama pastu edit edit sikit TADAAAA header baru dah siap haha. Entah pape tapi okay lah tu dari takde langsung, syukur alhamdulillah.
Nanti tinggalkan link korang dekat comment ke cbox ke suka hati la memana pun sebab senang nanti nak bw okay ?



Bye :)


5 comments :

  1. uh sy terbatuk merah disini..maafkan sy..hehehe
    simple but nice header tu!

    ReplyDelete
  2. all the best jawab paper! semoga dipermudahkan :D

    ReplyDelete
  3. jawab leklok..all the best !! ^_^

    ReplyDelete