Friday, 28 November 2014

Love, Ninaa


8 comments :

  1. ninaaaa . rindu kak yaya tak ?!!! hehe

    ReplyDelete
  2. Tak pernah try lagi baca apa-apa dekat Wattpad. Teringin juga nak cuba tapi belum ada masa lagi

    ReplyDelete
  3. Yes nina!!!
    qila pun in love dgn fixi tp malas and tahu takleh nak baca hahaahha.
    And first fixi yg qila baca pun Asrama!!!!
    sepp ciked. Hehehhe
    Btw tgh offer rm100 - 6buku huhuhuhu.

    Terliur je tgk org borong ish.
    Kalau ada duit mmg qila nk borong terus wiwiwiwiiiiii

    Hehehehe wattpad?
    Review pls.
    Qila tak tahu pun mende tu hihik

    ReplyDelete
  4. ehhhh sama lah dengan akk..hehe first baca novel fixi sebab tertarik dengan ASRAMA.memang best novel tu..lepas tu baru beli TERUKIR DI BINTANG BINTANG..the fault in our star.hehe..ada jgak yg lain2 tak ingat dah tajuk haha

    ReplyDelete
  5. kite mmng layan gila baca buku fixi. especially time cuti gini.

    ReplyDelete
  6. wattpad tu apps fon la? well, kajian menyatakan menggunakan buku lebih bagus daripada menggunakan ebook.. hehe

    ReplyDelete
  7. sama la kita , selalu blogwalking guna phone , tak dapat nak komen apa apa. makanya, jadi silent reader jer la ,, :D

    ReplyDelete