Wednesday, 11 June 2014

Blog Update


39 comments :

  1. Assalamualaikum Nina... Rasa macam lame jer hilang ek :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam abg zumal. hehe lama la jugak. line ada problem

      Delete
    2. Nanti update gambar ic pulak yer... Hehe :)

      Delete
  2. bestnya dh tukar IC baru. tak sabar nk tukar IC. nyampah gila tgk muka darjah 6 tu, hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. best jugak la dpt tukar. hehe cpt2 la tukar yg baru

      Delete
  3. hiatus lama sangat dah ni..hehehhe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha demam tu skejap je kak sally. pemalas je lebih
      tu yg jadi hiatus lama tu

      Delete
  4. baru sembuh dari demam ke...siannya dia...hehe
    kad pengenalan baru kak miza pun tak lawooo ninna T-T

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah baru sihat je kak miza. dlm proses nk pulih kan jiwa giteww kekekeke
      sob sob senasib la kita kak miza.

      Delete
  5. Hai ninaaa..!! Siannye demam. Jge ksihatan tu lek lok. Baru hari ni ana nampak nina hupdate belog. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai kak anna. haha maseh tau. kak anna pon jaga diri tau

      Delete
  6. Tak buat kad pengenalan baru lagi pun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. it's ok. kak farah kan dok jauh. nnti balik cuti buat lah

      Delete
  7. ehh comel la. macam muka akak sepupu kite masa muda2 plak ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. nnti kirim slm dekat akak spupu hihihi ^^

      Delete
  8. ninaa baru muncul. lamee emm menghilang :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. emm emm. ninaa kan chipsmore zakira. kejap ada kejap takde haha :p

      Delete
  9. Replies
    1. haihh rindu geng2 wassep semua. wassep ninaa problemo la kak :'(

      Delete
  10. Replies
    1. hikhikhik demo perli ke apa ni qilah ? haha btw maseh

      Delete
  11. post sini gambar ic. hehe :) jaga kesihatan ok :)

    ReplyDelete
  12. lor..kesiannya..sekarang byk jugak org demam ye..mcm2 demam ada..blm lg yg demam bola..hehehe..take a good care nina... <3

    ReplyDelete
  13. ye arr.. sekarang ni memang musim panas.... tersejat gilaa... hehe. banyakkan minum air ye

    ReplyDelete
  14. adda kata muka ninang tu mcm mak cik2 . hahaha . akak pulak kataa alo comel comel . :P

    ReplyDelete
  15. aikkk kita sama la ninaa... wan pon baru lepas baik demam... hahahha memang dah musim demam kot

    ReplyDelete
  16. Mane nk tengok gambar baru..haha. Tapi tu yang best bloggers kat Malaysia ni.. dorang takkan bagi blog tu tak terlawat walaupun tuan jarang update. mesti ade je komen even satu.. u guys memang best!

    ReplyDelete
  17. gambar ic kita hitam hahaha camera diorang tu mmng tak betul kot sbb tuan empunya ic tu tak lah hitam sangat eh eh hahaha

    ReplyDelete
  18. yeahhh akak setuju la dear... buruk gila muka dalam ic... kamera zaman apa entah dia pakai -_- malu jer tengok ic.. hahahahahaha

    ReplyDelete
  19. Muka akak dalam ic macam minah indon kot..yang baru ni okay sikitlah..hahaha

    ReplyDelete
  20. huwaa ninaaaa hang lah mek paling comel kat kelate tu sobs sobs, tapi jangan sedih tau, sebab ai paling comel kat malaysia ni. Hahaha mampuih kena bash. i lap u ninaaaa <3

    ReplyDelete
  21. my card baru mmg best. stylo. hihi

    ReplyDelete
  22. ninaa lamenye hilang..hihi.. comel awok nie.. nnti update gmbr ic ye,..hihihi

    ReplyDelete
  23. hai mak cik.. hahahahaha... alolo.. demam ke nina.. awat tak habaq?

    ReplyDelete
  24. kak nini tak buat pun lagi ic baru,adehh. muka cam makcik?? aikk,cute je iolls tengok,heheh

    ReplyDelete
  25. salam. alhamdulillah da sembuh dari demam :))

    p.s menabung huawei :)

    ReplyDelete
  26. Untungla dah tukar ic. Nad masih lagi pakai ic 12 tahun hahaha T.T

    ReplyDelete
  27. ninaaa... pehal nampak cam mak cik sgt huh? hahaha tak lah just kidding. nina makin comei lorh =')
    take care and jgn lupa berpuasa tau tau ninang !

    ReplyDelete
  28. salam Nina !

    kemon hapdet bebeh. hehe
    mane gmbr ic? meh nk tgk =P


    salam ramadhan :)

    ReplyDelete