Saturday, 3 May 2014

Late Night Movies ; Frozen , Miracle in Cell No.7


21 comments :

  1. pandai kan ayah yesung tu berlakon. hahaha bagus ninaa promote group whatsapp kita. hehe

    ReplyDelete
  2. yeahh , thanks bagi link download Miracle in Cell No.7 .malas nak cari . huahuahua :)

    ReplyDelete
  3. Frozen dah tengoj ngan anak2... diorg suka sgt citer ni..

    korea tu sedih ek? Ni yg takleh tengok ni

    ReplyDelete
  4. ninaa mesti nanges kan tengok cuter miracle tuh ..ehehehehee sedih :'(

    ReplyDelete
  5. Wow depa ada group whatsapp yer :))

    ReplyDelete
  6. sedih gila cerita ni :(((

    <333 hehehehe.
    siot je polis tu ughhh.
    ehehehee i love frozen too hihi.
    let it goo~
    let it goo~

    ReplyDelete
  7. nak tengok citer frozen!!!
    hehe,esok baru dapat. kak nini suruh adik akak ambik ngan kawan dia. tak sabarnya! ahaks!

    ReplyDelete
  8. korean movie tu tak tgk lagi tp memang ramai cakap cte tu sedih gila...
    klik 2x whisper^^

    ReplyDelete
  9. let it go~
    let it go ~
    best kan cerita tuuuu ! paling suka hero dia.

    ReplyDelete
  10. Wahh samalaa. bape malam tengok movie je. assigment i tak siaap-siaap ni. tsk tsk

    ReplyDelete
  11. Akak belum tengok Frozen lagi! Lagilah ketinggalan zaman. Miracle of Cell No 7 tu memang best. Bikin banjir je.

    ReplyDelete
  12. ninangg... nak join group blh tak?
    let it go~
    let it go~

    ReplyDelete
  13. let it go, let it go. teringat budak hingus tu. kahkah

    ReplyDelete
  14. betul ah animasi disney ni memang best wuu tak rugi tengok banyak kali lagu memang tip top vokal mantap hehee :)

    ReplyDelete
  15. ecah countless berapa kali tgk muvie frozen. too many.hahah. siap hafal skrip becoz i just love it damn much ~

    hehe..miracle movie the best one..sedehhh sgt

    ReplyDelete
  16. Best sangat Miracle in cell no 7 tu.. sampai menangis sy tengok tapi cover2 masuk habuk dlm mata sebab malu nanti roommates gelak. HEHE

    ReplyDelete
  17. semua pun belum tengok lagi. ahahahhaha

    ReplyDelete
  18. Ninaaaa !! dah lama teringin tgk miracle in cell no 7 !!! masehh bagi linkk .. hehehhe

    ReplyDelete
  19. persamaan dua movie ni ialah bapak dorang mati :(

    ReplyDelete
  20. Suka sgt Frozen! Memula ingat tak best sebab cartoon. Sekali dah tengok, focus habis! Hahahha

    ReplyDelete
  21. wahh ninaa thankyou ada link utk download nii .cite korea tu teringin sgt nk tgok sbb dlm exo showtime diorang tengok movie nih heee >.<

    ReplyDelete