Tuesday, 20 May 2014

Forever Alone kah ?






31 comments :

  1. Hahaha jyeahh new entry. Hadoi poreber alone. sabaq ninangg. Dugaannnn(ulang3x) chaiyok ninangg ♥

    ReplyDelete
  2. Dont worry youll be fine. Enjoy your new life ;) make lots of memories.

    ReplyDelete
  3. x pe ninaa..kak nini pun sorang-sorang jugak,x de kawan pun yang pergi sekali. Takpe,kat sana kita kumpul kawan banyak-banyak..hehe XD

    ReplyDelete
  4. wahhh ninaaaaaa. samaaaa dengan sepupu zakiraaa. tapi die laki. hehe. goodluckk goodlcukk. jangan bimbang ramainyaa nak kawan dengan ninaa cantik hehe.

    ReplyDelete
  5. no worries Ninaa. nnt mesti dpt ramai kawan buat geng. ok :) good luck

    ReplyDelete
  6. Nape tak amek programming tu? n KPM tu amek course ape?

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. kite ni mmng forever alone kot. :'( masok form 6 pun sesorang. kawan lain semua masuk uitm. erhhhh frust gile

    ReplyDelete
  9. syg tak ambik programming. .haha. .sy programming. . :)

    ReplyDelete
  10. Ninaa, sampai sana nanti confirm dapat ramai kawan... Jangan risau ler :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zumal ada tag Ninaa kat sini http://duniazumal.blogspot.com/2014/05/1st-mini-giveaway-by-atikah-aziz.html

      Delete
    2. Zumal ada tag Ninaa kat sini http://duniazumal.blogspot.com/2014/05/1st-mini-giveaway-by-atikah-aziz.html

      Delete
  11. dont worry. insha Allah suanya baik. Allah berikan yang terbaik untuk umat-Nya. minta doa ibu ayah. insha Allah dipermudahkan. sama la dengan saya masa memula masuk asrama.

    ReplyDelete
  12. Takpe. Rezeki masing masing, sayang^^

    ReplyDelete
  13. ninanggg ! hehe . yg second intake uitm tu kena bt permohonan bru tak silap akak awal julai nanti keluar iklan dia . yg rayuan tu untuk yg tak dpt upu bru2 ni .. hah bru betui . hehe . sb dlu akak amek yg second intake ni . n mmg ramai bdk matrik bdk poli pindah amek dip second intake uitm . hehe . anyway ! good luck ninanggg sygg :*

    ReplyDelete
  14. maseh semua hehe

    @abg khamshi : byk halangan haha. dip eng communication

    @sha : hermm sabar je la sha

    @kak yaya : la yeke ? hehe baru tau maseh inform

    ReplyDelete
  15. Ambil course apa kat sana, Ninaa?

    ReplyDelete
  16. Sygnye..programming sekarang pon permintaan boleh tahan..engineering communication? Tak kurang hebat gak tu.. Wish u great luck taw. Xkira apa bidang pon.. Y penting kita pandai adapt ngan situasi mase tu. Saya pon kerja bukan based on kertas sangat pon..tp gaji alhamdulillah la untuk org duk KL..

    ReplyDelete
  17. kkak pun selalu jugak ada problem bab2 nak buat pendahuluan ni.. hahaha..

    gud luck kat tempat baru nanti..
    tak kisah la sendiri2, nanti lama2 jumpa la geng tu.. hehe..

    ReplyDelete
  18. tgh serabut mana x sejam pn xklua2 isi..hehe..xpe nina..ini peluang tau utk cari kawan baru..cari pengalaman baru..nnti bila dh habis mesti nina akan rindu semua kenangan masa mula2 sampai habis belaja.. :)

    ReplyDelete
  19. dulu first time kak syira jauh dari family masa mula2 masuk uni ni lah. guest what ? iolss menangis seminggu nak balik, malu haha dh besar tau time ni. lama2 ok dah, duduk uni best.

    ReplyDelete
  20. Heyyo Junior..hahaha...KPM la...
    No worries la...Ninaa sure dapat kawan baru nanti... :)

    ReplyDelete
  21. sama lah. takut forever alone je nanti T.T

    ReplyDelete
  22. kak ninaa cari pengalaman bebanyak kay. nanti boleh share dgn thirah tu jea. hehehe

    ReplyDelete
  23. stay strong nina :D
    u cn do it!
    fighting!

    ReplyDelete
  24. ninaa ! all the best kat sana. terengganu tak jauh, boleh balik rumah tetiap minggu (okay ini melebih)
    haha. btw, ninaa boleh buat kawan baru. boleh buat pengalaman baru . semoga berjaya !

    ReplyDelete
  25. Gud luck utk khidupan baru.. Dekat dh ngn umah ni.. Haha.. Welcome to ganu.
    Negeri cantik, budaya menarik, insyaAllah orangnya baik-baik..

    ReplyDelete
  26. kalau ninaa amik poli, masa tu akak tgh LI kat ganu.. kalau x, ada rezeki nak jumpa... hekhek..

    ReplyDelete
  27. weolcome to pahang niena, dont worry org pahang baik2 belake...hohohooh

    ReplyDelete
  28. weolcome plak... #welcome lha... hahahha

    ReplyDelete
  29. goodluck sayang =) buat yang terbaik k =) in shaa Allah, sentiasa ada jalan =)

    ReplyDelete