Sunday, 18 May 2014

DIY Masker Koko


16 comments :

  1. hehehe...kalau kak sally nmpk muka Ninaa...dah hbs kena mkan dah..ingat kek coklat..LOL... :P

    ReplyDelete
  2. kan..kalau bab coklat ni memang nak gigit muka je rase..hahaa
    wahh..jauh kan..hee

    ReplyDelete
  3. pergghhh macam best je guna serbuk koko ni. belum pernah try lagi :3

    ReplyDelete
  4. Wow koko pun boleh buat masker yer... Takut la jaga sok pagi muka jadi len sebab kena ratah kak ti... Hehe :)

    ReplyDelete
  5. jauh giler kan ninaa..nak join jugak,uhuk uhuk..
    mesti masker koko ni lagi best dari telur,dari segi bau ofcourse,hehe

    ReplyDelete
  6. Bestnya dapat pakai masker ni.

    ReplyDelete
  7. * Terdiam * Masker koko ea? Hmm tak pernah try lagi

    Jom melawat ke blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  8. coklat dh ada . madu pn ada . ! hah . akak nk try lahh . hehe

    ReplyDelete
  9. Masker coklat? wahh menarik, tak pernah buat lagi teknik ni..nanti nak cubalah..tq or sharing..

    ReplyDelete
  10. haritu ade try masker kopi.. hehee

    ReplyDelete
  11. masker koko? :O first time dengar / baca

    ReplyDelete
  12. ermmm.. ninaaa nnt ai tsilap gigit pipi ang pula sbb ingatkn coklat... hahahaaa

    ReplyDelete
  13. rajin buat diy..
    ramai jugak yg dpt offer ni..untung la yg dpt pgi..hukhuk

    ReplyDelete
  14. malas nak bermasker ni...hhee...

    akk dpt gak email nuff tu

    ReplyDelete
  15. Eh first time la tau pasal amsker koko ni hehe. Pakai Milo boleh ke? Lol hihi cambest je kita taksuka guna telur

    ReplyDelete