Tuesday, 27 May 2014

Bila Blogspot Jadi Blogpot


20 comments :

  1. blogpot pn boleh ninaaa . hahahaha .

    ReplyDelete
  2. Aloh ninangg. Letak balik gambar hang. Nanti ai rindu mek kelate cane ? Eh cute je blog ni. Saya bg awk ★ bintang. Haha

    ReplyDelete
  3. Blogpot? Hihi..sib baik bukan bogpot. Memula bace tajuk entri nina penin2 je. Pastu da bace smpai abis baru perasan takde 's'. Huhu.. Ty bw blog ana.

    ReplyDelete
  4. jimat "s" mihahahha.. jadik lain plaa daa

    ReplyDelete
  5. membawa ke blog kristian.. kan.. yang lain, xyah la gatal nak try tukar.. entah apa2 agenda mereka itu.

    ReplyDelete
  6. hahahaha. cover maluu :P hihi

    ReplyDelete
  7. blog periuk... hahahaha... nah ninaa *bg kipas satey... siap guna pulang balik eh... hahahaha...kesian ninaa blog kene coding balik... tu yang ada masalah mata sikit tu kot...haha

    ReplyDelete
  8. blogpot? haha lawak lawak.
    dah try search link blog sendiri tapi tak letak s. tak keluar apa-apa, loading lambat.

    ReplyDelete
  9. Owh tertinggal satu huruf pun boleh termasuk blog lain eh? Baru tahu.. hehe
    jap2 nak tinggalkan link juga ^^

    ReplyDelete
  10. ninaaang ! keluar blog yg pasal kitab bible =C
    muehehe.
    ya ampun. akanku tunggu gambarmu kembali disini .

    ReplyDelete
  11. keluar tentang bible. allah!

    ReplyDelete
  12. agenda yahudi, nak gak cakap pasal bible dia -.- btw dh letak link :D

    ReplyDelete
  13. dah try aihh pasal bible keluar pasal yahudi keluar fuhh..
    yus dah letak link, nama yus dekat bawah mazni hehehe..

    ReplyDelete
  14. nie kes typo lah nieee hehehe

    ReplyDelete
  15. ohh tu yg christian tu kan?
    takut kan T_T

    ReplyDelete
  16. Hahahhahaha jangan gelabah pls? :p Lol. Hahaha

    ReplyDelete
  17. ni mesti kes taip lelaju terus tertinggal s..hehehe

    ReplyDelete