Sunday, 20 April 2014

Special For You


22 comments :

  1. woah, adda baru tahu ninangg ni pemalu mengalahkan pohon semalu. em ninangg, how lucky u are. srsly susah nak jumpa lelaki yang boleh faham kita, yang sometimes tu they act like boyfie, bestie, enemy etc :D

    ReplyDelete
  2. ninaa, sweet woooo :D sangat2 sweet ;)

    ReplyDelete
  3. quite hard to believe that you was such a pemalu girl tahu tak ninaa. hahaha. haih rasa macam sweet gitu. emm.

    ReplyDelete
  4. ninaa =( kakak pun pemalu, kalah pokok semalu. hehehe rasa ada something sweeeeeettttt lak pas baca entry nie . rasa nak wiwit heheheheheeh wiwit

    ReplyDelete
  5. awhh for me it is so sweet hiks <3

    ReplyDelete
  6. sama lah ngan kak miza !^_^
    ada sorang kawan laki yang memang rapat sgt2..gila gilaan sama2...bestnya kan :)

    ReplyDelete
  7. kak zara nak nynyi lagu sahabat laaa bila baca entry ni.. muehehe

    ReplyDelete
  8. alololo..so sweet...mesti terasa lengkap kejap hidup nina ada kwn mcm tu kan..

    ReplyDelete
  9. alolo so sweet lah kak nina. untung ada kawan macam tu, macam terasa lengkap hidup.

    ReplyDelete
  10. ok ninangg pemalu... kbaiiii... hahahaha

    ReplyDelete
  11. Whoaaaa ninang sweetnya. Hihi Moga persahabatan kalian kekal hingga ke syurga. Aamiin ^_^ Hm. huhu miza ada juga kawan macam ni. Arghh tapi stress bila ibu kata ibu berkenan -_-'

    ReplyDelete
  12. Whoaaaa ninang sweetnya. Hihi Moga persahabatan kalian kekal hingga ke syurga. Aamiin ^_^ Hm. huhu miza ada juga kawan macam ni. Arghh tapi stress bila ibu kata ibu berkenan -_-'

    ReplyDelete
  13. sweet . hahaha. actually susah nak cari kawan laki yang care macam tu >.<

    ReplyDelete
  14. so swiittt tauuuu.. hehe ecah ada sorang lelaki macam ni. special person ^^ kena jaga dia elok ninang, kawan baik sukar dicari

    ReplyDelete
  15. Adoi, kak nina is on sweet mode. Kehkeh... :D

    ReplyDelete
  16. kak bella done follow u syg =) jgn down ye. sekali kite jatuh , cari jln untuk kite bangun . perjalanan baru nak bermula. being positive person

    ReplyDelete