Saturday, 12 April 2014

Ask Ask Me


26 comments :

  1. Zumal pun ade ask.fm tapi dah berkurun tak buka. Hehe :)

    ReplyDelete
  2. Akak rasa akak dah tua, so, akak tak main ask.fm ni. Hehe. Sebab tu, tak tanya apa-apa dekat ask.fm Ninaa :)

    ReplyDelete
  3. hahaha.. tahniah yer jadi the creative blog. ecah xkretip, blog pun huduh sbb edit sndri.. sobsob

    ReplyDelete
  4. Amboi ninangg. Sejak2 jadi babby sitter ni kemain lg busy. Nanti gua main ask2 .siap soalan maut lagi. Gua nak jd anon. Kuikui

    ReplyDelete
  5. NInaaaaa ! nnti hazy tanya ninaaa bebanyak eh. hazy pun ada ask.fm jugok. tp hanya dipenuhi soalan hambar >.<'' btw. congratulations dapat creative blogger award !

    ReplyDelete
  6. Wah wah,,, mencabar gak la noh soalan dorang tu.. Haa, nanti kalau ada lagi soalan2 mencabar share le dengan kembar di sini.. Kekeke... Haih, yang dengan mat bangla tu... Oh tidakkkkk... XD Oh btw kak sayangs, congrats for the creative blogger award! Iolls jealous owww... :D

    ReplyDelete
  7. betul tu. yang penting hati :D tapi kalau dapat laki hensem, it's a bonus right? hehe

    ReplyDelete
  8. nak tanya ninaa dragon ball ada bapa bijik sumenya >_< hahaha

    ReplyDelete
  9. hahaha. nak ask hg. tak tahu nak ask apa. tunggu je lah question dari beta xp

    ReplyDelete
  10. Mencabar-cabar belaka soalan yang Ninaa dapat haha. Btw sokong dengan soalan tu, kenapa lah Ninaa ni comel sangat ><

    ReplyDelete
  11. karang ada pulak mamat bangla nak ke ninaa lepas baca etry ni. hahaa..

    well opcoss ninaa memang comel. bhahaha.. mesti secret admire tu..

    tahniah ninaa sebab dapat jugak award tu yeayyy! :DD

    ReplyDelete
  12. ok. dengki sgt dgn award tu... hahaha... akak dah deactivate akaun ask fm.. byk sgt social network sampai pening.. huhu..

    ReplyDelete
  13. kak sally tak tau nk tya ape..hahaha.. :D

    ReplyDelete
  14. kenapa nina comel sangat..acececee..suke le tu..hihii..memang comei lote pun..hikhik..
    soalan yg skema atas tu tak blh belah sungguh,,,hahaaa

    ReplyDelete
  15. kite follow ask.fm akak eh! xD nanti nak ask soalan merapu, muehehe :p

    ReplyDelete
  16. tahniah sbb dpt gelaran tu.. menabung libresse buat Nina..

    ReplyDelete
  17. akak pun ada ask fm. takde sapa bagi soklan hahaha. btw, tahniah dapat award. akak pun dapat gak hehe

    ReplyDelete
  18. my ask profile dah x aktif. hehe, xpenah aktif pun. sy tolong tekan nffnag.

    ReplyDelete
  19. kak niesa xde kotal tnya2 tu..malas nk bubuh..hihi..click libress kt sini... ^_^

    ReplyDelete
  20. Klik Nuffnang :D Tapi Churp Churp jelah keluaq -,- Propose to Bangla :P Award tu kami dapat juga.. Nak tempek jugak laa :D Jom main-main ask questions dekat ask.fm :)

    ReplyDelete
  21. akak dpt jugak award tu..ahakss

    ReplyDelete
  22. dapat jugak award tu tapi malas la nak join ...tak minat hehe

    ReplyDelete
  23. Akak tade ask fm . Tp tringin plak nak buat . Huhuhu .

    ReplyDelete