Friday, 28 March 2014

Ramdomness Again



21 comments :

  1. hehehehe tahniaahhh di interview woot woot hehehehe <33333

    ReplyDelete
  2. bestnya bestnya!
    taniah ninaa...:D:D:D

    ReplyDelete
  3. okeh, faham sekarang,,, sory ... huhu...

    ReplyDelete
  4. Akak pun rajin google nama sendiri. Tak suka sangat bila tengok result dia. Haih.

    ReplyDelete
  5. hehe, akak tu ah yang interview kita 2 bulan lepas :3

    ReplyDelete
  6. tahniah and congratulation untk interview tu. all the best. insha Allah

    ReplyDelete
  7. wowoowowoww dia dapat interviu lha...hahaha...tahniah :D

    ReplyDelete
  8. Wahhwahhh..tahniah jugak lah sebab kena iview BH..heee..meriah sekarang dh ada group wechat blog..boleh gosip2 dan meluahkan perasaan..ihik...

    ReplyDelete
  9. hahahaha. entah pape datin tu pondan pun nak pertimbangkan.
    puyoooh kalau hg dapat masuk bh. tu pergh pemes hg lepaihh ni. i tumpang pemes sikit boleh?
    all the best ninaaaa.

    ReplyDelete
  10. sakitnya hati x leh follow..nape entah :(
    btw,congrats dpt intrview..uwww :P

    ReplyDelete
  11. tak lama lagi femesss la nina ni. hahaha..ecah pun makin malas nak 0n9. tak tau pasaipa

    ReplyDelete
  12. @ Farah : haah kan kak. rasa tk suka sgt dgn result dia

    @ Niesa : hehe meriah sgt akak. meh la join akak. keje dok bergossip ja :p

    @ Ee : sikit je kan ? boleh2. bhahaha. femes la sgt T__T

    @ Nini : hehe takpe kak nini. nina pon dh ada problem nk follow orang skrg haihh

    @ Chaa : haah sama la chaa lebih2 sejak ada group dekat wechat. haishh malas kemain lagi nk on laptop

    ReplyDelete
  13. haihhh rezeki ninaa tuu haha. dah femes dah nanti :D

    ReplyDelete
  14. amboi dik ninaa....dah retis sekarang nie..hahaha

    akak singgah nie..esok je akak klik iklan...
    semua burung biru tu...hihi

    ReplyDelete
  15. nak follow orang tu memang masalah sekarang ni.. akak pun follow melalui dashboard je..

    wah.. best nya kena inetrview masuk majalah.. tahniah adik.. :D

    ReplyDelete
  16. nanti jangan lupa sebut pasal GA sekali hahaha :D

    ReplyDelete
  17. cara nak follow tu dah takdelah... akk sampai skang takleh nak follow blog org lain...

    ReplyDelete
  18. okay..yg ni betul-betul random..sampai xtau nak komen yg mana :P

    ReplyDelete
  19. wah..too many randomness haa.. hahaa btw tahniah sebab dientervieww =D

    ReplyDelete
  20. orang comel lote, mesti ada org nk ngorat.. hihi...

    ReplyDelete