Monday, 31 March 2014

Jom Check Berat Blog


13 comments :

  1. wan punya blog page size 4mb...gulp~~~ pengsan jap...ahahahaha

    ReplyDelete
  2. haha, suke check berat blog. nak tahu lame mane loading. hehe :D

    ReplyDelete
  3. Selalu juga try benda ni tapi masih tak tahu sebenarnya berat ke tak sebab kalau akak buka blog akak, laju je sebab internet laju.

    ReplyDelete
  4. dah lama tak check berat blog sebab dah lama tak tambah widget atau tukar template.. tak pasti blog akak berat atau tak.. hehe..

    ReplyDelete
  5. thanks hehehehe qila pun lama dah tak check hewhew

    ReplyDelete
  6. hihuuu.. dah try . not bad lah.
    and betul tu, biasa kalau loading lambat gila, hazy oangkah je kot. hihiks

    ReplyDelete
  7. Wahh menarikk1 Nak g timbang jugalah lepas ni.. tq :)

    ReplyDelete
  8. 2.16s?wahhh..ni mmg betul2 ringan blog ni..kak niesa kdg2 kalau rajin baru timbang blog..hehe..

    ReplyDelete
  9. 4 sec.1.1 mb
    hahahaha macehhh nina. ringan betui blog hg ni.

    ReplyDelete
  10. dulu akak guna gtmetrix. yang tu siap boleh kira gred blog kita.. kalo nina nak check, cuba la check kat tips& tutorial..

    ReplyDelete