Friday, 21 March 2014

Entry Pemalas #Spm Result


15 comments :

  1. Takpe dear . Perjalanan baru je bermula ;) Good luck for the future yerr .

    ReplyDelete
  2. tahniah dapat berapa pun :) sekarang cabaran sebenar utk dunia luar baru nak mula :) tahniah sekali lagi. dah habis fasa persekolahan

    ReplyDelete
  3. <3333 takpe, hihihi congrats to u too ninaaaaaaaaaaaaaaa ok!!!!!! <3
    qila pun macho jugak ni hihihihi.

    ReplyDelete
  4. tahniah nina =) rezeki ada di mana2 sayang =) ada banyak masa lagi =)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah berjaya menamatkan persekolahan. Mulakan langkah baru lepas ni, good luck :)

    ReplyDelete
  6. Untung dapat family yang understanding ni :)

    ReplyDelete
  7. Takpa. Akak dah berusaha yg termampu. Btw congrats anyway. :)

    ReplyDelete
  8. apa pun yang kita dapat bersyukur dan tahniah.. Apa yang Allah beri adalah yang terbaik bagi hambaNya.. gud luck utk langkah seterusnya.. huhu..

    ReplyDelete
  9. Tahniah nina walauapa pun keputusan yang Allah beri. Tabarakallah. Moga kejyaan buat kita semua sedang menanti. Yakin dengan Allah. ^_^ Salam ukhwah fillah fin jannah sayang. Hee rasa macam baru first time masuk sini =D

    ReplyDelete
  10. Tahniah Ninaa.. Hehe kita geng lah tido dalam kelas :D

    ReplyDelete
  11. Congrats kak ninaa. gagal tuu proses kejayaan. nak add wechat kak ninaa deh :)

    ReplyDelete
  12. tahniah ninaa syg.. :)
    tak kisah la gempak ke tak, just get ready for u future..
    byk lg cabaran akn dtg.. :D

    ReplyDelete
  13. Ninaaa . ni semua permulaan . Kat U nnti kita start all over again yeah !

    ReplyDelete
  14. ninaa sygg... congrat's yer. xkisah lah kita dapt berapa yang penting hala tuju selepas ni. seronok nina sebab dapat keluarga yg sporting . =) xoxo

    ReplyDelete
  15. apa pun result nina, sya nak ucapkn tahniah... hihiii... rilex dear... ne baru permulaan tuk peringkat yg seterusnya... :)

    ReplyDelete