Sunday, 16 March 2014

Apple Masin


22 comments :

  1. Epal + garam = applemasin. Hihi

    ReplyDelete
  2. Hi kembar haha. Nak letak link lah http://shazirashazzy.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. sempoi je url baru dia. hehehe meh letak akak punya =P
    http://kakaktiricinderella-stories.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. hihihihi letak ah link qilaaaa ehehhehe <3
    http://qileh.blogspot.com/ hikhik <3333

    ReplyDelete
  5. haha,,, sama la, dulu pun sy rasa nk berenti berblog, tp tgk2, ada jgk entry yg naik,,haha
    eh? tikiu,,haha... ninaa double comel ler,,,haha
    nk jgk,,nah...hehe
    http://trahzain.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Hye, I'm a new blogger :) Salam perkenalan, Kalau tak menyusahkan jemput singgah dan follow blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  7. ninaa. act ee kalau makan apple hijau suka makan dengan asam halia yang colour merah tu. apple+pedas+masin.
    hahahahaha.

    ReplyDelete
  8. @ Siara Elina : hehe maseh

    @ trah zain : geng lha kita akak. haha bodek lettew

    @ ee : haha pasal pa slera hang lagi pelik dari aku ni. T____T

    ReplyDelete
  9. Singgah balik dear.
    Apple hijau sedap apa kan hihi

    ReplyDelete
  10. Saya pun nak tukar nama blog jugak, tapi sampai sekarang tak ada idea.

    ReplyDelete
  11. Hai,cantik nye blog. Blogwalking sini . berminat nak join business 1whp ? modal serendah rm55 . wechat:asmizazul25
    whatapps:0177052170

    ReplyDelete
  12. hehe.. ecah pulak suka makan tembikai ngan garam. should i change my blog's title to tembikaimasin.macam comel je =) btw, applemasin such a unique url !hehe

    ReplyDelete
  13. Ninaa ! mesti suka makan asam kan? hahha. unik betul.
    patutlah tgk ninaa takde post baru. tukar link rupanya n.n'

    ReplyDelete
  14. hehe. uniknya url applemasin tuh ^^ hehe. kita pun nak masuk bloglist jugak! :D http://hamsterkentut.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. my lil sis suka mkn apple cara mcm 2... hihihii... http://missbaybeeboo.blogspot.com/ nak masuk bloglist blh x?hihiii

    ReplyDelete
  16. @ ecah : mohon tukar url blog jadi tembikaimasin bhahaha

    @ hazy : haah suka jugak lha. ptut lha ingt kan hazy hilang dah :)

    ReplyDelete
  17. get well soon :)
    http://frhrn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. welcome back! hahaha...
    http://sallysamsaiman.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. Hi Ninaa, akhirnya dah dapat followed blog awak :)

    ReplyDelete
  20. Hahaha , apple masin ehh >.<

    http://hazlinhussein.blogspot.com

    ReplyDelete